Ziua Națională în CNDS

” Acolo unde sunt eu, bate inima Ardealului!”( Vasile Lucaciu)

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în acest an, potrivit tradiției colegiului nostru, în relație cu comemorarea preotului greco-catolic Vasile Lucaciu.

  • Doamna Adriana Zaharia, a evocat figurile istorice ale întregii familii Lucaciu, care pot servi drept model, tinerei generații, prin devotamentul lor pentru națiunea română!
  • A fost o zi de emoție și sărbătoare, manifestată prin momente artistice (corul clasei a X-a A, îndrumat de domnul profesor Precup Sorin, elevul Adrian Feher Lupescu) și pasiune (concursurile de desene și creație literară, coordonate de doamnele profesoare Sorina Voropciuc si Camelia Marcuș). Mulțumim bibliotecii Vasile Lucaciu și doamnei Simona Săvianu, pentru suportul acordat în organizarea acestor activități!
  • Elevii din clasele a IX-a B și a X-a E, coordonați de doamna profesoară de istorie Maria Govor, au marcat Ziua Națională a României într-o atmosferă de sărbătoare! Creativitatea și buna dispoziție, brioșele pregătite cu dibăcie au asigurat un caracter aparte orei de istorie.

Felicitări elevilor claselor a XI-B și a XI-a E pentru dăruire, entuziasm și idei creatoare! Felicitări Ambasadorilor juniori ai Parlamentului European pentru implicarea în proiect! Felicitări doamnelor profesoare de istorie Silaghi Gabriela, Govor Maria dar și conducerii școlii, pentru inițiativă și implicare! Felicitări tuturor elevilor implicați!

Spiritul energic si novator al patronului nostru spiritual ne-a călăuzit și de această dată, într-o zi a bucuriei și a recunostinței pentru toate împlinirile națiunii noastre!

La mulți ani, România!!!

Reluarea cursurilor

Reluarea cursurilor

Dragi elevi, Conform prevederilor Ordinului comun nr. 5.558, respectiv 2.389 emis de Ministerul Educației și de Ministerul Sănătății, azi, vineri, 05.11.2021, Ordin privind modificarea și completarea Ordinului ministrului educației și al ministrului sănătății,...